Ouderconsulten

Sálvari, hij die door de ziel reist.

Ieder beroep kent een opleiding, maar als ouder wordt je in het diepe gegooid! Het diepe…wat kom je er allemaal tegen? Wat roert zich in jouw ziel?
Ben je een schipper die constant op het dek rondloopt? Heb je steeds het overzicht of verlies je je met regelmaat en wordt je schip meegesleurd door de stroming?

Hoe ben je zelf opgevoed? Wat zijn je waarden, normen, idealen? Wat zijn je kwaliteiten en waar zitten de knelpunten in je ouderschap? Waar liggen je behoeften en affiniteiten en waar die van je kind? En hoe rijm je die beiden? Hoe ga je om met regelmatig terugkerende situaties rondom eten, slapen, ruzie, angsten…? Welke strijd speelt zich innerlijk in je af, in de ontmoeting met je kind? Met welke vragen worstel je?

Ik, Danielle Buijsman, ouderschapsconsulent en ervaren leerkracht, bied individuele begeleiding. Als leerkracht voer ik gesprekken met ouders waar het kind centraal staat, als ouderschapsconsulent voer ik gesprekken met ouders waar de ouder zelf centraal staat. Een bewustzijnwekkend proces!

Voor meer informatie: Danielle 06-33846623.